Films

sorcerer

remasteret fae 1977, friedkins lost film. ye'l like this wan tiktak. sterts aff confusin wi wee scenes showin ye how ye how the fower eh the lowest eh the low seein oot exile doon wi greys Babylon in a south america pit eh hell. nae pot tae pish in, only redemption thi cin git is drive a tuck eh explosives through the jungle thit cid explode wi slightest shak eh the truck. oan film4 the ither nicht, eh went n goat the bluray the day its that gade

II'll look it out.

Annihilation was a very good watch if you like yer Sci-fi, 8/10 for me and Natalie Portman plays her part well.

It was the dog's bollocks. Best combination of science and fiction since 2001 A Space Odyssey. If you like pyrotechnics, quantum physics, dopplegangers, Dali like dream landscapes, monsters and a cracking looking bird then you will love this. Absolutely mind blowing film 10/10.

When I was at uni a few of us went to the movies on a Saturday afternoon nursing a wee hangover, we invited this quiet lad, who wasn't much for socialising.

The film was so I married an axe murderer.

A comedy more than a flat out whodunnit.

Anyway about ten minutes from the end, the quiet lad, a little too loudly gives away the ending. Heads turn to look at us.

We put our coats on and left sharpish.

faither, ehm amazed the picture quality the bring oot these auld films maist cunts wir yased tae seein lookin like shyte. ehm stertin buyin a wee collection eh them. christine, the hing, videodrome, brazil, tae live n die in LA, jabberwocky, naked lunch, the gemme, gittin some criterions in tae fir the extras. sorcerer wit eh wis oan aboot earlier is some film tho. some transfer

Heat (1995)

An old one, but I enjoyed it. Heirmless cerry on.

The Drop (2014)

Enjoyable. Went a bit under the radar upon release I am lead to believe, but worth a gander...

I’m like de Niro in Heat, ice in my veins keepin me alive, ready to split in 30second if I feel the heat