What Are You Having For Your Lunch?

tup

14 hours ago, Bad_Mobby said:

Gave up a bit. I think you’ll have more of an attention span than me when it comes to self learning it - I need to attend classes or have a tutor (not bothering with the missus teaching me as we’d end up falling out/me hitting her)

anyway, application for residency in process, looks like I’m staying a while!

But thought British people couldn't live/work abroad anymore? 

nae intae roastd peppers hink thir better cauld..they edame beans look gade tho...roast beef looks tasty n moist liket kebab meat..nae eaten a kebab fir years n fir gade reason..95 davy nae neck taein a dislikin tae a kebab shoap doon lochee thit wis messin ez guts up…owner wis a cunt cawd shibaz ir some shyte ..davy hated ehcunt wi a passion n wis efter reveng..nae neck wis a fuckin mess beck then..a slob..sittin watchin kilroy n listnin tae happy mondiys cds neckin 4ltr o fower ltr o vod a diy..e wentdoon lochee wi a plan....ehl nae firget nae neck whippin ez scants doon n unleashin ez guts intae a pitta bread..a stinkin log thit wis mare liket a bratwurst thin cerved lamb flesh..steam reekin aff it like an auld lum..n then eh gravy..e disguisd it wi a late gush o curry sauce skits wi a layer o clear mucus..twisted cunt sqeezed a wee ketchup sachet oan it innaw ..n then e stormed intae shoap n chuckd it ower e counter 'yer kebabs ir shyte!!' missed shibaz's face by an inch n went intae eh chicken fryer..thir wis a deafenin silence n evry cunt walked oot cos o the stink n it wis nevir spikken aboot agen